in verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Financiële planning

 

Inzicht krijgen in uw pensioen, de financiële situatie bij overlijden van uzelf of uw partner en wat als u arbeidsongeschikt raakt. Dit kan veel invloed hebben op de financiële huishouding van uzelf en uw gezin. Bij VLOT advies kunt u een plan laten maken waarin u dat inzicht krijgt. Er wordt rekening gehouden met alle financiële producten die u al hebt lopen. In heldere grafieken laten we zien hoe het inkomen zich ontwikkelt. In één oogopslag ziet u uw situatie.

 

Daarnaast geeft uw financieel plan inzicht in de financiële situatie van uw naasten. Veel mensen hebben namelijk naast hun hypotheek een overlijdensrisicoverzekering lopen. Dat betekent dat u als werknemer een pensioen opbouwt waarbij in het geval van overlijden ook een nabestaandenpensioen wordt uitgekeerd. Desondanks komen we vaak tegen dat het inkomen voor de nabestaanden een flinke duikeling maakt en dat men dat niet kan opvangen.  Een financieel plan laat zien wat dit betekent voor uw nabestaanden. Meestal kan een klein bedrag per maand ervoor zorgen dat het inkomen van de nabestaanden gedurende een lange tijd op peil blijft. 

 

Hoe werken wij?

Na inventarisatie van uw gegevens en wensen maken wij voor u een plan en bespreken we dit. Samen kijken we waar de eventuele hiaten zitten en stellen we de mogelijkheden voor. Voor het maken van het plan en het onderhoud hiervan bent u advieskosten verschuldigd. Dit is afhankelijk van uw situatie (werknemer, zelfstandige, DGA etc.). Voor de eventuele oplossingen die uit het plan komen bent u dan geen aanvullende advieskosten en onderhoudskosten meer verschuldigd. Zo weet u dat wij geen belang hebben bij het aanbieden van de oplossingen.

 

Een passend en juist financieel plan. Dat is VLOT geregeld.

 

× Hoe kan ik je helpen?