in verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Financiële planning

 

Inzicht krijgen in jouw pensioen, de financiële situatie bij overlijden van jouzelf of jouw partner en wat als je arbeidsongeschikt raakt. Dit kan veel invloed hebben op de financiële huishouding van jouzelf en jouw gezin. Bij VLOT advies kun je een plan laten maken waarin je dat inzicht krijgt. Er wordt rekening gehouden met alle financiële producten die je al hebt lopen. In heldere grafieken laten we zien hoe het inkomen zich ontwikkelt. In één oogopslag zie je jouw situatie.

 

Daarnaast geeft jouw financieel plan inzicht in de financiële situatie van jouw naasten. Veel mensen hebben namelijk naast hun hypotheek een overlijdensrisicoverzekering lopen. Dat betekent dat jij als werknemer een pensioen opbouwt waarbij in het geval van overlijden ook een nabestaandenpensioen wordt uitgekeerd. Desondanks komen we vaak tegen dat het inkomen voor de nabestaanden een flinke duikeling maakt en dat men dat niet kan opvangen.  Een financieel plan laat zien wat dit betekent voor jouw nabestaanden. Meestal kan een klein bedrag per maand ervoor zorgen dat het inkomen van de nabestaanden gedurende een lange tijd op peil blijft. 

 

Hoe werken wij?

Na inventarisatie van jouw gegevens en wensen maken wij voor jou een plan en bespreken we dit. Samen kijken we waar de eventuele hiaten zitten en stellen we de mogelijkheden voor. Voor het maken van het plan en het onderhoud hiervan ben je advieskosten verschuldigd. Dit is afhankelijk van jouw situatie (werknemer, zelfstandige, DGA etc.). Voor de eventuele oplossingen die uit het plan komen ben je dan geen aanvullende advieskosten en onderhoudskosten meer verschuldigd. Zo weet je dat wij geen belang hebben bij het aanbieden van de oplossingen.

 

Een passend en juist financieel plan. Dat is VLOT geregeld.

 

× Hoe kan ik je helpen?