in verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Financiële planning

Inzicht krijgen in je pensioen? Advies over wat je het beste met je vermogen kunt doen? Weten wat de financiële gevolgen zijn wanneer je partner onverwachts wegvalt? Of wanneer je zelf wegvalt? Of wanneer één van jullie arbeidsongeschikt wordt? 

Bij VLOT advies kun je een financieel plan laten maken waarin je volledig inzicht krijgt in je financiële situatie. Er wordt rekening gehouden met alle financiële producten die je al hebt lopen. In heldere grafieken laten we zien hoe het inkomen zich ontwikkelt in verschillende scenario’s. We bespreken de risico’s en kijken aan de hand van jouw wensen en doelstellingen naar eventuele (verzekerings)oplossingen. 

Een financieel plan geeft niet alleen inzicht in je eigen situatie, maar ook in die van jouw naasten. Zo zien we bij overlijden vaak dat het inkomen van de nabestaanden een flinke duikeling maakt, waardoor het lastig wordt om de vaste lasten – zoals de hypotheek – te kunnen blijven betalen. Een financieel plan laat precies zien wat er met het inkomen gebeurt. Meestal kan een klein bedrag per maand ervoor zorgen dat de nabestaanden geen financiële zorgen hebben wanneer je zelf wegvalt.  

Hoe werken wij?

Na inventarisatie van jouw gegevens en wensen maken wij voor jou een overzichtelijk financieel plan en bespreken we dit. Samen kijken we waar eventuele hiaten zitten en stellen we verschillende oplossingsmogelijkheden voor. We bekijken hoe we jouw financiële wensen en doelen kunnen bereiken op een manier die bij jou past. 

Voor het maken van het plan én het onderhoud hiervan ben je advieskosten verschuldigd. De kosten zijn afhankelijk van jouw situatie (werknemer, zelfstandige, DGA etc.). Voor de eventuele verzekeringsoplossingen die uit het plan voort komen ben je geen aanvullende advieskosten en onderhoudskosten meer verschuldigd. Zo weet je dat wij geen belang hebben bij het aanbieden van de oplossingen.

Een passend en juist financieel plan. Dat is VLOT geregeld.

Waarom VLOT advies?

Je bespreekt je financiële situatie natuurlijk niet met iedereen. Dat begrijpen we bij VLOT advies. 

Als je kiest voor VLOT, kies je voor: 

Jouw persoonlijk adviseur

Coen van der Vleuten

Hypotheekadviseur, FFP financieel planner & Partner VLOT advies

× Hoe kan ik je helpen?