in verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Hypotheken

 

Gaat u binnenkort een (eerste) huis kopen en wilt u hiervoor een hypotheek afsluiten? Dan wilt u natuurlijk weten wat de mogelijkheden zijn en welke hypotheek het beste bij u past. VLOT advies helpt u bij het maken van deze keuze en adviseert u graag.


Tijdens een gratis eerste kennismakingsgesprek leggen we uit wat uw mogelijkheden zijn en lichten we onze werkwijze toe. We hebben jarenlange ervaring op de Hilvarenbeekse huizenmarkt en werken samen met veel hypotheekverstrekkers. Samen kijken we naar de verschillende hypotheekvormen, rentevaste periodes en welke geldverstrekker het beste bij u past.

 

Ook voor het verhogen van uw huidige hypotheek, het oversluiten van uw hypotheek en/of het verlagen van uw hypotheeklasten bent u van harte welkom. Tevens bieden wij verschillende mogelijkheden voor ondernemers die nog niet zo lang geleden gestart zijn.


Bij elk hypotheekadvies ontvangt u een rapport waarbij we laten zien hoe het inkomen zich ontwikkelt na pensionering, bij onverhoopt overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid. Zo heeft u een helder inzicht wat het kopen van een huis voor u betekent.


Neem contact op met VLOT advies. Samen op zoek naar een passende hypotheek.


Waarom kiezen voor onafhankelijk hypotheekadvies bij VLOT advies?

× Hoe kan ik je helpen?