in verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Hypotheken

 

Gaat u binnenkort een (eerste) huis kopen en wilt u hiervoor een hypotheek afsluiten? Dan wilt u natuurlijk weten wat de mogelijkheden zijn en welke hypotheek het beste bij u past. VLOT advies helpt u bij het maken van deze keuze en adviseert u graag.

 

Tijdens een gratis eerste kennismakingsgesprek leggen we uit wat uw mogelijkheden zijn en lichten we onze werkwijze toe. Wij hebben jarenlange ervaring op de Hilvarenbeekse huizenmarkt en werken samen met veel hypotheekverstrekkers. Samen kijken we dan naar de verschillende hypotheekvormen, rentevast periodes en welke geldverstrekker het beste bij u past. Ook voor het oversluiten van uw hypotheek of het verlagen van uw hypotheeklasten bent u van harte welkom. Tevens bieden wij verschillende mogelijkheden voor ondernemers die nog niet zo lang geleden gestart zijn.

 

Bij elk hypotheekadvies ontvangt u een rapport waarbij we laten zien hoe het inkomen zich ontwikkelt na pensionering, bij onverhoopt overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid. Zo heeft u een helder inzicht wat het kopen van een huis voor u betekent.

 

Belangrijk om te weten is dat VLOT advies provisieloos werkt. De afsluitprovisie die wij ontvangen van de geldverstrekkers ontvangt u van ons retour of wordt ingebouwd in de hypotheekofferte (lagere rente of u bent minder of geen afsluitprovisie verschuldigd). Voor ons advies ontvangt u een nota. Zo bent u ervan verzekerd dat wij alleen aan uw belangen denken. We worden immers betaald door u en niet door de geldverstrekker. En omdat de provisie wordt verrekend is dit voor u ook financieel aantrekkelijk.

 

Neem contact op met VLOT advies. Samen op zoek naar een passende hypotheek.