in verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Hypotheken

 

Ga je binnenkort een (eerste) huis kopen en wil je hiervoor een hypotheek afsluiten? Dan wil je natuurlijk weten wat de mogelijkheden zijn en welke hypotheek het beste bij je past. VLOT advies helpt je bij het maken van deze keuze en adviseert je graag.


Tijdens een gratis eerste kennismakingsgesprek leggen we uit wat jouw mogelijkheden zijn en lichten we onze werkwijze toe. We hebben jarenlange ervaring op de Hilvarenbeekse huizenmarkt en werken samen met veel hypotheekverstrekkers. Samen kijken we naar de verschillende hypotheekvormen, rentevaste periodes en welke geldverstrekker het beste bij je past.

 

Ook voor het verhogen van jouw huidige hypotheek, het oversluiten van uw hypotheek en/of het verlagen van jouw hypotheeklasten ben je van harte welkom. Tevens bieden wij verschillende mogelijkheden voor ondernemers die nog niet zo lang geleden gestart zijn.


Bij elk hypotheekadvies ontvang je een rapport waarbij we laten zien hoe het inkomen zich ontwikkelt na pensionering, bij onverhoopt overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid. Zo heb je een helder inzicht wat het kopen van een huis voor jou betekent.


Neem contact op met VLOT advies. Samen op zoek naar een passende hypotheek.


Waarom kiezen voor onafhankelijk hypotheekadvies bij VLOT advies?

× Hoe kan ik je helpen?