in verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Over ons

 

Bij VLOT advies kunt u zowel als particulier, bedrijf of zzp’er terecht voor al uw vragen op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Ook voor het maken van uw eigen financiële planning bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken graag samen met u naar een passende oplossing. Nu, én in de toekomst.

 

VLOT advies is ontstaan uit verzekeringskantoor Van Gestel & van der Vleuten, dat al sinds 2002 werkzaam is in de omgeving van Hilvarenbeek. Na de uittreding van Hans van Gestel in 2018 heeft voormalig medewerker Jorrit aan het Rot samen met Coen van der Vleuten het bedrijf voortgezet.

 

Naast Jorrit en Coen treft u Jeannette van Beurden, Paul van Bijsterveldt, Karlijn van der Vleuten en Melanie Folkers aan op ons kantoor. Jeannette verzorgt de administratie en u zult haar meestal als eerste aan de telefoon krijgen. Melanie is de intern verzekeringsspecialist voor de particulieren en Paul is de intern verzekeringsspecialist voor de bedrijven. Naast schadebehandeling vragen zij offertes aan. Ook beoordelen en vergelijken ze deze voor u. Karlijn van der Vleuten is de jongste aanwinst van ons kantoor. Zij is ook hypotheekadviseur en start binnenkort met de opleiding voor financiële planning.

 

We zijn te vinden op industriepark “Slibbroek” in Hilvarenbeek. Wilt u graag meer informatie of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek waarin we elkaar leren kennen? Wij schenken de koffie alvast in!

AFM Vergunningnummer 12006785 / KvK 18065480