in verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Jouw onafhankelijk tussenpersoon

 

Je hebt je nieuwe telefoon laten vallen, scherm aan diggelen. Je bent op zoek naar een passende oplossing voor je verzekeringen maar de vele opties maken dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je bent van plan een huis te kopen maar hebt eigenlijk geen idee waar je moet beginnen. Of misschien ben je wel van plan een eigen bedrijf te starten. Allemaal situaties waarbij je te maken krijgt met verzekeringen en/of hypotheken. Maar wie moet je op zulke momenten bellen voor informatie? De tussenpersoon, de bank óf de verzekeraar of hypotheekverstrekker?

 

Je kunt tegenwoordig verzekeringen en hypotheken sluiten op verschillende manieren. Via een tussenpersoon, via de bank of via internet, bijvoorbeeld. VLOT advies is een onafhankelijk tussenpersoon. Dat betekent dat wij zaken doen met veel verschillende verzekeringsmaatschappijen en hypotheekverstrekkers. Het voordeel daarvan? Besparing van tijd en geld. Wij kennen jou als klant en gaan samen met je op zoek naar passende producten, welke we vervolgens in een duidelijk overzicht zetten. Zo hoef je niet elke verzekeraar af te zoeken en overal je gegevens opnieuw in te vullen. Dat noemen wij nou dichtbij verzekerd. VLOT advies. 

 

Wil jij je bij ons aanmelden of graag meer informatie ontvangen? Of wellicht een gratis vrijblijvend gesprek om elkaar wat beter te leren kennen? Vul dan in onderstaand formulier jouw gegevens in. Dan nemen wij vlot contact met je op. 

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier of u kunt een e-mail sturen naar: info@*****.nl

× Hoe kan ik je helpen?